SITEMAP | PRINT
SØG  


 

Vi følger forbrugernes smag

 

Vort mål er at være førende i smag og konsistens. I kraft af nysgerrighed, opfindsomhed og erfaring vil vi inspirere og yde professionel rådgivning til vore kunder i deres produktudvikling.

 

Smag kan ændre sig hurtigt. Trends opstår hele tiden på grund af globaliseringen, blandingen af kulturer og den stigende rejselyst blandt mennesker. Derfor oplever vi som forbrugere mange nye smagsindtryk, der påvirker vores valg af fødevarer.

Forbrugerne lader sig i stigende omfang påvirke af impulser og er mere åbne overfor inspiration, nye trends og oplevelser end tidligere - også på det kulinariske område.

Analyser viser, at forbrugernes valg af fødevarer ofte først sker inde i supermarkedet. Derfor er det vigtigt, at vore kunder formår at inspirere forbrugerne i købsøjeblikket med en tydelig produktprofilering og differentiering.

Det er afgørende at være først med det nyeste. I samarbejde med trendforskere holder vi grundigt øje med nye trends og bruger det i produktudviklingen. Vi går nye veje og hjælper de kunder, der også vil prøve noget nyt.