SITEMAP | PRINT
SØG  


 

Leveringsservice til kunderne

Ved at outsource sine blandeoperationer kan man spare både tid og penge.

 

 


Flere og flere i levnedsmiddelindustrien er begyndt at outsource den interne blandeoperation, hvor krydderier og funktionelle ingredienser blandes efter de foreliggende opskrifter. Analyser viser, at man i de fleste tilfælde kan opnå besparelser ved at outsource denne aktivitet.

Fordelene ved at outsource til Solina er følgende:

 1. Solina garanterer kvalitet og homogenitet fra batch til batch, så kunden altid er sikker på, at kvaliteten er den samme fra leverance til leverance.
   
 2. Solina producerer og pakker i de posestørrelser og kvanta, der er behov for. Typisk tilpasset de batchstørrelser, der arbejdes med hos kunden. Derved reduceres risikoen for fejl og overdosering i kundens produktion.
   
 3. Hvis det ønskes, kan Solina lagerføre færdige blandinger. Så kan man samtidig outsource sin lagerfunktion og få leveret de færdige blandinger just-in-time.
   
 4. I dialog med kunden sørger vore sælgere for, at lagrene løbende bliver tilpasset kundens behov for hver blanding, så vi sikrer høj leveringssikkerhed, samt en hurtig lageromsætning.
   
 5. Solina sikrer altid opdateret dokumentation og sporbarhed på de anvendte råvarer, og garanterer kvaliteten på den færdige blanding, herunder også den bakteriologiske kvalitet.